miercuri, 16 noiembrie 2016

NOUL HUAWEI MATE 9



S-a lansat Huawei Mate 9, smartphone-ul cu cel mai performant procesor din lume


Noul Huawei Mate 9 reprezintă combinația perfectă între un sistem hardware de top și un sistem software avansat, care lucrează în tandem pentru ca utilizatorii să fie cu un pas înainte. 




Specificațiile tehnice includ:
  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume*;
  • Interfață EMUI 5.0, o interfață intuitivă care oferă o experiență fără cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revoluționară SuperCharge, care asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute;
  • A doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera, care integrează un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom.
 Seria Huawei Mate 9 debutează cu procesorul premium Kirin 960 care integrează Huawei Machine Learning Algorithm, pentru a oferi o experiență rapidă și fără probleme chiar și după 18 luni de utilizare continuă.
Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%. 
Huawei Mate 9 reprezintă combinația dintre o baterie puternică, de mare densitate, de 4000 mAh și noua tehnologie SuperCharge. Astfel, datorită tehnologiei sale avansate de economisire a energiei, Mate 9 mărește durata de viață a bateriei, oferind astfel mai mult de două zile de performanță neîntreruptă. 
În plus, tehnologia SuperCharge suportă încărcarea rapidă 5A, oferind o îmbunătățire cu pana la 50% față de predecesorul său – o încărcare a telefonului de 10 minute oferă suficientă putere pentru a viziona două filme de la cap la coadă. Cel mai important aspect este faptul că bateria este echipată cu setările standard de siguranță din industrie, inclusiv o protecție de 5 straturi Super Safe, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și a temperaturii, pentru a elimina pericolele privind siguranța utilizatorilor și pentru a proteja bateria.
Ca urmare a succesului incredibil avut de modelul Huawei P9 Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.
Huawei și Porsche Design, au redefinit împreună luxul în tehnologie, conceptul fiind materializat în ediția limitată Huawei Mate 9 Porsche Design.
Odată cu lansarea Mate 9 Porsche Design, Huawei introduce un display curbat de tip AMOLED care măsoară 5,5 inci și care impresionează prin aspectul elegant și senzația de produs premium. Această variantă a noului model va fi disponibilă exclusiv în varianta de culoare Graphite Black.Prețuri și disponibilitate

Huawei Mate 9 va fi disponibil în variantele de culoare Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown și Ceramic White;
Huawei Mate 9 va disponibil în varianta cu memorie RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă, având un preț de 699€.
Huawei Mate 9 Porsche Design va fi disponibil în varianta cu memorie RAM de 6 GB și 256 GB memorie internă, având un preț de 1395€.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu