miercuri, 16 noiembrie 2016

Telefoane SAMSUNG la REDUCERE de BLACK FRIDAY

               TELEFOANE SAMSUNG LA REDUCERE DE BLACK FRIDAY

Sunteti in cautarea noului dumneavoastra telefon si vreti sa profitati la maxim de OFERTELE SPECIALE care sunt in apropierea Sarbatorilor de iarna?
Noi va propunem sa stati cu ochii pe cele mai cautate modele de la Samsung in anul 2016 si v-am facut o lista pentru a veni in ajutorul dumneavoastra:
                SAMSUNG GALAXY J5 2016===>>> DETALII SI PRET AICI



Este cu siguranta telefonul cel mai raspandit in acest moment in Romania. Este un telefon bun cu Android 6, 2 GB RAM, 16 GB Memorie, Display Super Amoled de 5.2" si poate fotografia excelent si noaptea. 

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE ===>> DETALII SI PRET AICI




Daca sunteti in cautarea unui flagship la un pret ceva mai scazut, poti alege aceasta varianta - S6 Edge care a fost unul dintre cele mai dorite telefoane anul trecut iar popularitatea lui ramane la cote inalte si in acest an. Pana la urma, a fost telefonul care a lansat trendul display-ului curbat pe lateral!



             SAMSUNG GALAXY A5 2016===>>  DETALII SI PRET AICI

Daca dispuneti de un buget putin mai mare pentru telefonul dorit, va recomandam acest Samsung Galaxy A5, care, desi este mai scump, face toti banii, avand corpul telefonului din sticla fata spate imbinata intr-un mod placut cu metalul solid de calitate premium pentru un stil aparte. In rest specificatiile sunt aceleasi ca si Samsung J5.

Analizati ofertele cu atentie si axati-va pe cea care se potriveste cel mai bine bugetului dumneavoastra si cumparati-va telefonul care se muleaza cel mai bine personalitatii si nevoilor individuale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu