marți, 13 decembrie 2016

SAMSUNG GALAXY A5(2016) LA REDUCERE

Samsung Galaxy A5(2016) il puteti cumpara ACUM cu o SUPER REDUCERE de AICI====== >>>> VEZI PRETUL REDUS AICI



   Samsung Galaxy A5 (2016) este un smartphone pentru clasa de mijloc, in special pentru cei care nu isi permit terminalele premium precum S7 si S7 Edge, dar isi doresc terminale care exceleaza prin design.
      Samsung Galaxy A5(2016) are un design premium asemenator cu Galaxy S6, atat fata cat si spatele au sticla Corning Gorilla Glass 4 si rama metalica ce are colturile usor rotunjite.
      Butonul de pornire si sloturile pentru cardul de memorie si cartele nano-sim se gasesc pe rama lateral dreapta, iar pe rama lateral stanga se regasesc butoanele de volum. Receptorul, camera secundara si senzorul de proximitate sunt pozitionate pe fata telefonului in partea superioara, iar in partea inferioara este pozitionat senzorul de amprenta digitala. Pe partea inferioara a ramei sunt situate conectorul pentru castile audio de 3.5 mm, portul de incarcare microUSB si difuzorul.
Camera foto de 13MP cu LED Flash si auto focus sunt pozitionate in partea superioara a smartphone-ului. Fata de varianta clasica, A5(2016) are ecranul de 5.2" care masoara 144.8mm lungime, 71mm latime, 7.3mm grosime si greutate de 155 grame.
Smartphone-ul are implementat senzorul de amprenta cu ajutorul caruia ecranul se deblocheaza printr-o singura atingere, fara sa mai fim nevoiti sa folosim cod de siguranta. Se pot salva pana la 5 tipuri de amprenta digitala.
La fel ca si celelate dispozitive din aceasta serie, acumulatorul de 2900mAh este incorporat, iar Display-ul Super Amoled de 5.2" are acum rezolutie Full HD.
Acest model il gasiti disponibil pe mai multe culori: negru, auriu, alb si roz.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu